iPhone 11 scherm reparatie

Bent u opzoek naar iPhone 11 scherm reparatie? Uw beeldscherm is gebroken, toont strepen of is zwart van kleur. Dit is erg vervelend omdat een toestel onderdeel is geworden van het leven. We zijn gewend aan een smartphone omdat hierdoor schakelen vele malen makkelijker is geworden. Bellen en appen. Even op social media naar leuke foto’s kijken van contactpersonen en niet te vergeten ons profiel up to date houden. Ons digitale agenda, wekker en onmisbare apps. We weten hoe onmisbaar een smartphone is en als deze stuk is hoe belangrijk het is om hem zo snel mogelijk weer gerepareerd te hebben. Daar kunnen wij u zelfs zonder afspraak meteen aan helpen. Een iPhone 11 scherm reparatie duurt namelijk 30 minuten. De kosten voor deze snelle service is zelfs even goedkoop als bij langer wachten. Er worden slechts kosten in rekening gebracht voor goede kwaliteit onderdelen en montage. Bekijk de prijzentabel voor de reparatie prijzen.

Onderdeel Prijs
Scherm / glas vervangen Org.
€ 159,-
Scherm / glas vervangen AA
€ 99,-
Batterij Accu vervangen
€ 99,-
 Laadconnector vervangen
€ 69,-
Earspeaker vervangen
€ 55,-
Camera Achter vervangen
€ 120,-
Camera Voor vervangen
€ 75,-
Volume knop vervangen
€ 65,-
Waterschade Herstellen
€ 35,-
Software Herstellen
€ 25,-
Onderzoekskosten
€ 15,-

Meer iPhone 11 reparaties

Er kan meer stuk gaan dan alleen een scherm. Een accu heeft namelijk een levensduur. Dit is afhankelijk van hoe u uw iPhone 11 steeds oplaad. Als advies geven we mee: Uw toestel alleen opladen wanneer de accu bijna leeg is en de oplader verwijderen wanneer uw iPhone 11 is opgeladen. Zo voorkomt u dat uw accu uit balans raakt en opblaast. Als 3de meest gerepareerde onderdeel hebben we de laadconnector. Het onderdeel waar de oplader ingaat. Vaak gaat deze stuk omdat de oplader er niet recht in gaat maar schuin. Binnenin dit onderdeel zitten gevoelige componenten. Bij het steeds schuin inschuiven van de oplader raken deze beschadigd, los en kunnen zelfs breken. Dan zit er niks anders op dan dit onderdeel te vervangen. Als 4de wordt de aan en uit knop vaak vervangen. Dit kan stuk gaan door een val, door overmatig gebruik of beschadigde contactpunt dat in verbinding staat met het moederbord. Er zijn meer iPhone 11 reparatie mogelijkheden. Wij hebben ze voor u in een prijzentabel op een rij gezet met daarbij de reparatie kosten. Wat we nog meer voor u op een rij hebben zijn geverifieerde winkels waar u vandaag nog terecht kan om uw iPhone 11 te laten repareren terwijl u wacht. En u kunt erop rekenen dat u niet te veel betaald voor het laten repareren van uw toestel. U wordt meteen geholpen. Prijs-kwaliteitverhouding en ook garantie heeft u op uw reparatie. Wacht daarom niet langer dan nodig en kom vandaag nog langs bij een reparatiewinkel bij u in de buurt!

Bekijk reparatie kosten van andere modellen dan iPhone 11

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

iphone 11 reparatie
Average rating:  
 18 reviews
by abdulah on iphone 11 reparatie

Ik ben hier eerder geweest en kom graag terug als ik ooit iets moet repareren of vervangen. Wat me het meest verbaast, is de oprechtheid van mensen. Bijna. Een jaar geleden wilde ik een nieuwe batterij in mijn iPhone 11 hebben en de persoon die me hielp, controleerde het apparaat eerst en vertelde me dat dit niet nodig was, omdat de batterij nog steeds erg goed was. Er was iets mis met mijn instellingen, dus het apparaat keek de hele tijd, vandaar dat de batterij snel leeg was. Het werd amper gezegd over de handeling en duurde nog maanden. Snelheid is ook een voordeel om mee op te lossen. Prachtige staat en een absolute aanrader !!!!!

 

by André on iphone 11 reparatie

Fijne telefoonzaak. Vriendelijk en betrouwbaar personeel. Ze verstaan hun vak goed en weten goed hoe ze met hun klanten moeten omgaan!

by michelle on iphone 11 reparatie

 

Fijne service, ik voelde al direct op mn gemak. De vriendelijke man heeft het nieuwe scherm mooi in mijn mobiel gemonteerd!

by Ludwig on iphone 11 reparatie
iphone 11 scherm reparatie

Vriendelijke monteur en snel ook! een aanrader!!!!

by Jozef on iphone 11 reparatie
iphone 11 scherm vervangen

Aanradertje. Wie zoekt naar service, klantgerichtheid, betaalbare prijzen en heldere communicatie moet zeker hier zijn!

by Age on iphone 11 reparatie
iphone 11 reparatie

Altijd prettige behandeling zowel in de winkel zelf als via de telefoon. Absolute aanrader hoor!

by Eibert on iphone 11 reparatie
nieuw scherm iphone 11

Gebeld en scherm werd meteen besteld, eenmaal aangekomen werd ik meteen geholpen. Binnen 25 minuten weer buiten

by Joan on iphone 11 reparatie
scherm iphone 11 vervangen

Uitstekende vakman die altijd zijn best doet om je zgm te helpen

by Margreta on iphone 11 reparatie
iphone 11 glas vervangen

Altijd de beste service!

by Ilja on iphone 11 reparatie
scherm vervangen iphone 11

Bij binnenkomst werd mijn scherm meteen vervangen. Ik heb niet langen hoeven wachten. Snelle en goede service!

by Jaydon on iphone 11 reparatie
scherm reparatie iphone 11

De eigenaar is altijd aardig en helpt je direct, kent zijn vaste klanten en verstaat zijn vak. Heel prettig om deze zaak in de buurt te hebben! Zeker als je telefoon steeds valt.

by Thiadward on iphone 11 reparatie
iphone 11 nieuw scherm

Top Zaak! Geen onzin dat er meer kapot is of zo. Ze zijn je meteen van dienst en je merkt dat ze je serieus willen helpen met de beste oplossing.

by Mikai on iphone 11 reparatie
schermreparatie iphone 11

Goede en snelle service, de eigenaar is heel aardig. Hij kijkt eerst alles na en overlegt ook wat er moet gebeuren en wat de kosten ervan zullen zijn.

by Valentinus on iphone 11 reparatie
Iphone 11 Scherm Reparatie

Ik kwam binnen met een kapotte toestel. Ik werd direct geholpen ook al stonden er andere toestellen te wachten op reparatie. Binnen 5 minuten was mijn gsm weer aan. Daarna dacht ik, ik leg nog even wat andere gebreken voor over mijn scherm. Na een klein half uur was alles gemaakt.

by Carlo on iphone 11 reparatie
Iphone 11 Scherm Vervangen

Top service. Elders konden ze het niet meer maken omdat mijn tel een beetje gebogen was. Hier hebben ze het rechtgetrokken. Super dank!

by Faylinn on iphone 11 reparatie
Nieuw Scherm Iphone 11

Ben even naar binnengelopen om het probleem voor te leggen. Ze hadden het onderdeel op voorraad en ik kon het meteen laten maken. Dat noem je pas service. En kwaliteit is op en top!

by Leontine on iphone 11 reparatie
Scherm Iphone 11 Vervangen

Vriendelijk, kwaliteit reparatie en je kunt dezelfde dag je gsm weer ophalen. Ook als je blijft wachten helpen ze je meteen en kun je met je gsm weer vertrekken.

by Marlene on iphone 11 reparatie
Iphone 11 Glas Vervangen

Ik mag echt niet klagen over hoe ik hier ben behandeld. Binnen no time was alles gemaakt. Super hoe ze dat doen!