iPhone 6 scherm reparatie

Bent u opzoek naar iPhone 6 scherm reparatie? Uw beeldscherm is gebroken, toont strepen of is zwart van kleur. Dit is erg vervelend omdat een toestel onderdeel is geworden van het leven. We zijn gewend aan een smartphone omdat hierdoor schakelen vele malen makkelijker is geworden. Bellen en appen. Even op social media naar leuke foto’s kijken van contactpersonen en niet te vergeten ons profiel up to date houden. Ons digitale agenda, wekker en onmisbare apps. We weten hoe onmisbaar een smartphone is en als deze stuk is hoe belangrijk het is om hem zo snel mogelijk weer gerepareerd te hebben. Daar kunnen wij u zelfs zonder afspraak meteen aan helpen. Een iPhone 6 scherm reparatie duurt namelijk 30 minuten. De kosten voor deze snelle service is zelfs even goedkoop als bij langer wachten. Er worden slechts kosten in rekening gebracht voor goede kwaliteit onderdelen en montage. Bekijk de prijzentabel voor de reparatie prijzen.

Onderdeel Prijs
Scherm / glas vervangen Org.
€ 60,-
Scherm / glas vervangen AA
€ 39,-
Batterij Accu vervangen
€ 35,-
Aan / Uit knop vervangen
€ 39,-
 Laadconnector vervangen
€ 40,-
Earspeaker vervangen
€ 35,-
Luidspreker vervangen
€ 35,-
Camera Achter vervangen
€ 40,-
Camera Voor vervangen
€ 35,-
Backcover vervangen
€ 70,-
Microfoon vervangen
€ 40,-
Volume knop vervangen
€ 40,-
Waterschade Herstellen
€ 35,-
Software Herstellen
€ 25,-
Onderzoekskosten
€ 15,-

Meer iPhone 6 reparaties

Er kan meer stuk gaan dan alleen een scherm. Een accu heeft namelijk een levensduur. Dit is afhankelijk van hoe u uw iPhone 6 steeds oplaad. Als advies geven we mee: Uw toestel alleen opladen wanneer de accu bijna leeg is en de oplader verwijderen wanneer uw iPhone 6 is opgeladen. Zo voorkomt u dat uw accu uit balans raakt en opblaast. Als 3de meest gerepareerde onderdeel hebben we de laadconnector. Het onderdeel waar de oplader ingaat. Vaak gaat deze stuk omdat de oplader er niet recht in gaat maar schuin. Binnenin dit onderdeel zitten gevoelige componenten. Bij het steeds schuin inschuiven van de oplader raken deze beschadigd, los en kunnen zelfs breken. Dan zit er niks anders op dan dit onderdeel te vervangen. Als 4de wordt de aan en uit knop vaak vervangen. Dit kan stuk gaan door een val, door overmatig gebruik of beschadigde contactpunt dat in verbinding staat met het moederbord. Er zijn meer iPhone 6 reparatie mogelijkheden. Wij hebben ze voor u in een prijzentabel op een rij gezet met daarbij de reparatie kosten. Wat we nog meer voor u op een rij hebben zijn geverifieerde winkels waar u vandaag nog terecht kan om uw iPhone 6 te laten repareren terwijl u wacht. En u kunt erop rekenen dat u niet te veel betaald voor het laten repareren van uw toestel. U wordt meteen geholpen. Prijs-kwaliteitverhouding en ook garantie heeft u op uw reparatie. Wacht daarom niet langer dan nodig en kom vandaag nog langs bij een reparatiewinkel bij u in de buurt!

Bekijk reparatie kosten van andere modellen dan iPhone 6

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

iPhone 6 reparatie
Average rating:  
 15 reviews
by Korstiaan on iPhone 6 reparatie
iphone 6 scherm vervangen

Bert is een super gsmmaker. Je kan hem niets verkeerd vragen, en geeft je altijd een eerlijk antwoord. Ik ben zeer te vrede over de service van e-fixers.

by Raymundus on iPhone 6 reparatie
iphone 6 scherm reparatie

Zeker een aanrader! Ik word er altijd goed geholpen zowel telefonisch als in de winkel. Verkopers spreken met kennis van zaken en weten hoe ze de klant het best kunnen benaderen en behandelen. Schitterend om te zien!

by Rense on iPhone 6 reparatie
iphone 6 reparatie

Zeer vriendelijk. Goede service. Niets gedwongen. Spontaan en vriendelijke medewerkers die altijd voor je klaar staan en verstand hebben van zaken. Kom hier altijd graag voor mijn telefoon en tablet reparaties.

by Quintus on iPhone 6 reparatie
scherm iphone 6 vervangen

Leuke zaak, Handig dat ze ter plekke je mobiel fixe zonder afspraak. Het personeel is zeer kundig en doet zijn best om je het naar wens te maken. Ik kan ze dan ook iedereen aanradennn!!

by Trijntje on iPhone 6 reparatie
nieuw scherm iphone 6

Zeer vriendelijk, goede service en tips! Een aanrader! Een aanrader. Experts op het gebied van techniek en hebben kennis van zaken. Behulpzaam, Betrouwbaar en vriendelijke service.

by Alberdina on iPhone 6 reparatie
scherm vervangen iphone 6

Ik heb de oplaad poort van mijn iPhone laten vervangen bij e-fixers. Al bij binnenkomst merk je een kalme en professionele sfeer. De heren zijn vriendelijk en werken hard. De reparatie nam gelukkig niet zo veel tijd in beslag en de vriendelijke meneer kon er direct aan beginnen. Veel dank en groetjes.. Zeer te vrede klant.

by Dorothé on iPhone 6 reparatie
scherm reparatie iphone 6

Hier neemt men echt zijn tijd voor klanten. ontvangst was netjes, Behandeling, afhandeling en het resultaat waren naar wens. Volgende keer kom ik weer hierheen

by Gilbert on iPhone 6 reparatie
iphone 6 glas vervangen

Vakbekwaam personeel. Service was echt boven verwachting goed. De winkel zag er strak en geordend uit en het kwaliteit is conform de prijs. Aanrader!

by Arendje on iPhone 6 reparatie
iphone 6 scherm vervangen

Super service gehad voor mijn iphone 6 scherm vervangen. Ik was zo klaar. Helemaal geen wachttijd. Inleveren en even later kon ik met een goed uitziende telefoon de deur uit.

by IJtje on iPhone 6 reparatie
iphone 6 scherm reparatie

Kan niet beter. Mijn gsm ziet er weer keurig uit alsof ik hem nieuw heb gekocht.

by Karsten on iPhone 6 reparatie
scherm iphone 6 vervangen

Heb pas gelede mijn scherm laten vervangen. De nieuwe scherm bevalt me prima. Prijs/kwaliteit verhouding correct. Klantvriendelijkheid, professionaliteit en kennis zijn ook aanwezig. Zeer te vrede over dit bedrijf. Jullie doen het goed!!!

by Danley on iPhone 6 reparatie
nieuw scherm iphone 6

Professioneel gemaakt. Hij doet het weer perfect. Geen addertje onder het gras. Alles wordt eerst goed uitgelegd en alles in overleg.

by Piet on iPhone 6 reparatie
scherm vervangen iphone 6

Ben zeer tevreden over de snelle service en de kwaliteit. Bij apple zou ik mijn smartphone dagen kwijt zijn. Ook zijn ze hier duidelijk en zeer vriendelijk. Denken met je mee!

by Augusta on iPhone 6 reparatie
scherm reparatie iphone 6

Ben zo binnen gelopen met mijn kapotte gsm. Ik kon hem meteen laten maken en dat voor een hele mooie prijs. Elders zou ik 20 euro duurder uit zijn.

by Dimphna on iPhone 6 reparatie
iphone 6 glas vervangen

Ten zeerste aan te bevelen. Ik ben zeer te vrede met deze telefoonreparatie service en kom hier graag heen voor mijn vragen en zo nodig reparaties. Ze zijn altijd vriendelijk, Weten veel van telefoons en helpen je met alle plezier verder als je er even niet uit komt. Ik ben hartstikke blij met deze winkel in mijn buurt!