iPhone 7 scherm reparatie

Bent u opzoek naar iPhone 7 scherm reparatie? Uw beeldscherm is gebroken, toont strepen of is zwart van kleur. Dit is erg vervelend omdat een toestel onderdeel is geworden van het leven. We zijn gewend aan een smartphone omdat hierdoor schakelen vele malen makkelijker is geworden. Bellen en appen. Even op social media naar leuke foto’s kijken van contactpersonen en niet te vergeten ons profiel up to date houden. Ons digitale agenda, wekker en onmisbare apps. We weten hoe onmisbaar een smartphone is en als deze stuk is hoe belangrijk het is om hem zo snel mogelijk weer gerepareerd te hebben. Daar kunnen wij u zelfs zonder afspraak meteen aan helpen. Een iPhone 7 scherm reparatie duurt namelijk 30 minuten. De kosten voor deze snelle service is zelfs even goedkoop als bij langer wachten. Er worden slechts kosten in rekening gebracht voor goede kwaliteit onderdelen en montage. Bekijk de prijzentabel voor de reparatie prijzen.

Onderdeel Prijs
Scherm / glas vervangen Org.
€ 79,-
Scherm / glas vervangen AA
€ 50,-
Batterij Accu vervangen
€ 40,-
Aan / Uit knop vervangen
€ 45,-
 Laadconnector vervangen
€ 45,-
Earspeaker vervangen
€ 40,-
Luidspreker vervangen
€ 40,-
Camera Achter vervangen
€ 55,-
Camera Voor vervangen
€ 40,-
Microfoon vervangen
€ 45,-
Volume knop vervangen
€ 45,-
Waterschade Herstellen
€ 35,-
Software Herstellen
€ 25,-
Onderzoekskosten
€ 15,-

Meer iPhone 7 reparaties

Er kan meer stuk gaan dan alleen een scherm. Een accu heeft namelijk een levensduur. Dit is afhankelijk van hoe u uw iPhone 7 steeds oplaad. Als advies geven we mee: Uw toestel alleen opladen wanneer de accu bijna leeg is en de oplader verwijderen wanneer uw iPhone 7 is opgeladen. Zo voorkomt u dat uw accu uit balans raakt en opblaast. Als 3de meest gerepareerde onderdeel hebben we de laadconnector. Het onderdeel waar de oplader ingaat. Vaak gaat deze stuk omdat de oplader er niet recht in gaat maar schuin. Binnenin dit onderdeel zitten gevoelige componenten. Bij het steeds schuin inschuiven van de oplader raken deze beschadigd, los en kunnen zelfs breken. Dan zit er niks anders op dan dit onderdeel te vervangen. Als 4de wordt de aan en uit knop vaak vervangen. Dit kan stuk gaan door een val, door overmatig gebruik of beschadigde contactpunt dat in verbinding staat met het moederbord. Er zijn meer iPhone 7 reparatie mogelijkheden. Wij hebben ze voor u in een prijzentabel op een rij gezet met daarbij de reparatie kosten. Wat we nog meer voor u op een rij hebben zijn geverifieerde winkels waar u vandaag nog terecht kan om uw iPhone 7 te laten repareren terwijl u wacht. En u kunt erop rekenen dat u niet te veel betaald voor het laten repareren van uw toestel. U wordt meteen geholpen. Prijs-kwaliteitverhouding en ook garantie heeft u op uw reparatie. Wacht daarom niet langer dan nodig en kom vandaag nog langs bij een reparatiewinkel bij u in de buurt!

Bekijk reparatie kosten van andere modellen dan iPhone 7

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

iPhone 7 reparatie
Average rating:  
 22 reviews
by Eslem on iPhone 7 reparatie
iphone 7 scherm reparatie

Heel vriendelijke, gerichte en kundige service. Kan iedereen aanraden om je telefoon hier te laten maken

by Hielke on iPhone 7 reparatie
iphone 7 scherm vervangen

Ik kan ze ten zeerste aanbevelen. Ze kunnen je direct helpen aan elk probleem. Ik ben nooit teleurgesteld en kom hier al jaren met al onze toestellen. Ook hebben ze schappelijke prijzen.

by Mariska on iPhone 7 reparatie
nieuw scherm iphone 7

Vandaag langs gegaan om mijn gsm te laten maken. Mijn device is in het zwembadje van de kids gevallen en reageerde sindsdien niet. Ik heb gebeld en kon direct naar de winkel komen en ze hebben dezelfde dag nog mijn telefoon voor een hele scherpe prijs kunnen repareren. Het lag aan de lcd dat door vocht was beschadigd. Jullie zijn helden !! Ga vooral zo door

by Nicasius on iPhone 7 reparatie
iphone 7 reparatie

Top service ervaren hier. Ze weten wat ze doen en zijn professioneel in hun vak!

by Duncan on iPhone 7 reparatie
scherm reparatie iphone 7

Geweldige service. De aardige medewerkers hebben mijn telefoon aan de praat gekregen nadat ie in het bad was gevallen. Ik ben jullie echt dankbaar voor deze service

by Silvano on iPhone 7 reparatie
scherm iphone 7 vervangen

Vriendelijke en spontane verkoper die je met alle plezier helpt zonder opdringerig over te komen. Ik ben erg prettig geholpen bij de reparatie van het scherm van mijn gsm en kom dan ook graag terug mocht dat nodig zijn.

by Suzanna on iPhone 7 reparatie
scherm vervangen iphone 7

Ze ontvangen je super goed. Hebben ook alles in huis waardoor je meteen kan worden geholpen. Ik ben super blij met de service die ik heb gehad. Enorm dank daarvoor!

by Bas on iPhone 7 reparatie
schermreparatie iphone 7

Beste Telefoonzaak van heel Nederland! Niks is te moeilijk of kan niet. Ook niet kom later terug. Gewoon bam meteen gemaakt en voor top prijs!

by Timotheüs on iPhone 7 reparatie
iphone 7 glas vervangen

Goede dienst verlening. hier nemen ze nog echt de tijd om je zo goed mogelijk verder te helpen. Betrouwbare en gerichte service. Kom je telefoon hier maken, Ik garandeer je dat je er geen spijt van zult krijgen!

by One on iPhone 7 reparatie
iphone 7 batterij vervangen

Mijn batterij is hier binnen 20 minuten vervangen. Zonder afsprak ben ik de zaak ingelopen. Toch meteen geholpen. Top!

by Woutherus on iPhone 7 reparatie
iphone 7 scherm reparatie goedkoop

The place2B als je opzoek bent naar kwaliteit, Info, service en betrouwbaarheid. Dit zijn pas echte vakmensen!

by Yann on iPhone 7 reparatie
iphone 7 plus batterij vervangen

Zeer professionele store met goede techniekers in huis. Ook snelle service. Ben hier nooit naar huis gestuurd zonder dat ik tevreden was.

by Perry on iPhone 7 reparatie
beeldscherm iphone 7

Ik kom hier altijd graag naartoe als mijn toestel kuren begint te vertonen. Hier halen ze alles uit de kast om je te vrede de winkel te laten verlaten. Hier ben je aan het juiste adres!

by Franciska on iPhone 7 reparatie
nieuw glas iphone 7

Zeeeer goede, vriendelijke en formele service. Ze zijn 100 procent goed gekeurd door mij;))

by Henri on iPhone 7 reparatie
iphone 7 scherm reparatie

Professionals die je uit de brand helpen! Ze zijn zeker 5 sterren waard!

by Michèle on iPhone 7 reparatie
iphone 7 scherm vervangen

Een echte aanrader! Hij heeft mij tot nu meerdere keren erg prettig geholpen en voor een eerlijke prijs. Hij geeft je al zijn tijd en aandacht en probeert je probleem altijd zo goed en snel mogelijk op te lossen. Petje af! Ga zo door jongen!

by Wilhelmien on iPhone 7 reparatie
nieuw scherm iphone 7

Ik ben enorm tevreden over de service en hoe goed ze repareren. Heb niet lang hoeven wachten en dat maakt ze speciaal samen met de kwaliteit dat ik heb gekregen.

by Birgit on iPhone 7 reparatie
scherm reparatie iphone 7

Bij E-Fixers krijg je altijd kwaliteit gerichte service. Of je nu komt voor een reparatie of even naar binnen loopt met een vraag. Eerlijk en betrouwbaar, zoals het hoort

by Caius on iPhone 7 reparatie
scherm iphone 7 vervangen

Ik ben zeer prettig geholpen. Herman komt altijd zijn afspraken na en maakt geen belofte die hij niet kan na komen. Hij is eerlijk en geeft je oprecht goede uitleg. Verkopen kan iedereen. Service leveren kan enkel een vakman!

by Conrad on iPhone 7 reparatie
scherm vervangen iphone 7

Een aanrader! Zeer behulpzaam, Je krijgt altijd wel goede service tegen een redelijke prijs. Ze hebben hart voor de zaak en dat stralen zij ook zeker uit!

by Derkina on iPhone 7 reparatie
iphone 7 scherm reparatie

Vriendelijke telefoonzaak, waar je transparante uitleg krijgt en snelle service tegen een eerlijk prijsje. Mijn vriend en ik komen hier nu ruim 2 jaar en hebben nooit problemen gehad. Alles word duidelijk en helder gecommuniceerd en er komen geen extra kosten bij kijken. Gewoon goed

by Gepke on iPhone 7 reparatie
iphone 7 scherm vervangen

Laatst een bezoek gebracht voor een scherm reparatie. Vriendelijk geholpen, ze hebben netjes een factuurtje voor me uitgeprint en voor de zekerheid nog op de mail gezet. Keurige en prettige manier van werken. Kan efixers iedereen aanbevelen