iPhone 8 scherm reparatie

Bent u opzoek naar iPhone 8 scherm reparatie? Uw beeldscherm is gebroken, toont strepen of is zwart van kleur. Dit is erg vervelend omdat een toestel onderdeel is geworden van het leven. We zijn gewend aan een smartphone omdat hierdoor schakelen vele malen makkelijker is geworden. Bellen en appen. Even op social media naar leuke foto’s kijken van contactpersonen en niet te vergeten ons profiel up to date houden. Ons digitale agenda, wekker en onmisbare apps. We weten hoe onmisbaar een smartphone is en als deze stuk is hoe belangrijk het is om hem zo snel mogelijk weer gerepareerd te hebben. Daar kunnen wij u zelfs zonder afspraak meteen aan helpen. Een iPhone 8 scherm reparatie duurt namelijk 30 minuten. De kosten voor deze snelle service is zelfs even goedkoop als bij langer wachten. Er worden slechts kosten in rekening gebracht voor goede kwaliteit onderdelen en montage. Bekijk de prijzentabel voor de reparatie prijzen.

Onderdeel Prijs
Scherm / glas vervangen Org.
€ 89,-
Scherm / glas vervangen AA
€ 60,-
Batterij Accu vervangen
€ 55,-
Aan / Uit knop vervangen
€ 45,-
 Laadconnector vervangen
€ 45,-
Earspeaker vervangen
€ 39,-
Luidspreker vervangen
€ 39,-
Camera Achter vervangen
€ 75,-
Camera Voor vervangen
€ 45,-
Backcover vervangen
€ 119,-
Microfoon vervangen
€ 45,-
Volume knop vervangen
€ 45,-
Waterschade Herstellen
€ 35,-
Software Herstellen
€ 25,-
Onderzoekskosten
€ 15,-

Meer iPhone 8 reparaties

Er kan meer stuk gaan dan alleen een scherm. Een accu heeft namelijk een levensduur. Dit is afhankelijk van hoe u uw iPhone 8 steeds oplaad. Als advies geven we mee: Uw toestel alleen opladen wanneer de accu bijna leeg is en de oplader verwijderen wanneer uw iPhone 8 is opgeladen. Zo voorkomt u dat uw accu uit balans raakt en opblaast. Als 3de meest gerepareerde onderdeel hebben we de laadconnector. Het onderdeel waar de oplader ingaat. Vaak gaat deze stuk omdat de oplader er niet recht in gaat maar schuin. Binnenin dit onderdeel zitten gevoelige componenten. Bij het steeds schuin inschuiven van de oplader raken deze beschadigd, los en kunnen zelfs breken. Dan zit er niks anders op dan dit onderdeel te vervangen. Als 4de wordt de aan en uit knop vaak vervangen. Dit kan stuk gaan door een val, door overmatig gebruik of beschadigde contactpunt dat in verbinding staat met het moederbord. Er zijn meer iPhone 8 reparatie mogelijkheden. Wij hebben ze voor u in een prijzentabel op een rij gezet met daarbij de reparatie kosten. Wat we nog meer voor u op een rij hebben zijn geverifieerde winkels waar u vandaag nog terecht kan om uw iPhone 8 te laten repareren terwijl u wacht. En u kunt erop rekenen dat u niet te veel betaald voor het laten repareren van uw toestel. U wordt meteen geholpen. Prijs-kwaliteitverhouding en ook garantie heeft u op uw reparatie. Wacht daarom niet langer dan nodig en kom vandaag nog langs bij een reparatiewinkel bij u in de buurt!

Bekijk reparatie kosten van andere modellen dan iPhone 8

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

iPhone 8 reparatie
Average rating:  
 25 reviews
by STEF on iPhone 8 reparatie

Ze beantwoorden de telefoon direct en behandelen alle vragen netjes, het is makkelijk om een afspraak in te plannen en de reparatie is zo achter de rug. Toppers!

by xavier on iPhone 8 reparatie

Goed bereikbaar, to the point, snelle reparatie ,goede prijzen en garantie. wat wil je nog meer?

by Ricardo on iPhone 8 reparatie

Hier geweest voor de kapotte microfoon van mijn samsung s10 plus. De monteur vertelde dat hij het dezelfde dag kon repareren en dat ik m 2 uurtjes later kon komen ophalen. Dat kwam perfect uit, ik ben even weze gymmen en toen ik terug kwam waren ze al klaar met repareren. De microfoon werkt weer goed en ik ben heel tevreden over de service van e-fixers!

by mr klaver on iPhone 8 reparatie

 

Ik ben hier geweest voor een nieuwe batterij voor de iPad van mijn dochter. De service was erg goed, de medewerkers zijn vriendelijk en weten wat ze doen. De iPad was ook volgens de afgesproken tijd klaar. E-fixers is een absolute aanrader

by Jennie on iPhone 8 reparatie
iphone 8 scherm reparatie

Keurig in orde gemaakt. Ik heb mijn mobiel vanmorgen langs gebracht en de heren hebben het keurig en op afgesproken tijd in orde gemaakt. Ik ben jullie dankbaar!

by Oele on iPhone 8 reparatie
iphone 8 scherm vervangen

Dat is in een woord geweldig geweest dus wij zijn hardstikke blij dat het goed gegaan is en hopen nog meer te genieten bij de volgende beurten !! Als is E-Fixers met 1 woord moest beschrijven dan zou dat GEWELDIG

by Rudie on iPhone 8 reparatie
nieuw scherm iphone 8

Alles verloopt zo vlekkeloos. Als je belt nemen ze direct op en behandelen al je vragen, ze geven je alle tijd en gerichte service.

by Timon on iPhone 8 reparatie
iphone 8 reparatie

Zeer goede zaak. Fijne bediening. Leveren goed resultaat. Handige kerels!

by Faith on iPhone 8 reparatie
scherm iphone 8 vervangen

Snel, flexibele agenda, eerlijk en helder in de communicatie!!

by Else on iPhone 8 reparatie
iphone 8 scherm reparatie kosten

Wij zijn zeer tevreden over de service en diensten van fixers. De snelle service komt goed uit bij spoedgevallen 😉

by Frouke on iPhone 8 reparatie
schermreparatie iphone 8

Betrouwbaar en de tarieven zijn fair!

by Harrie on iPhone 8 reparatie
iphone 8 glas vervangen

Erg vriendelijk geholpen! Ze nemen de tijd om alles uit te leggen, prettig in de communicatie en doen net dat beetje extra!

by Alfredo on iPhone 8 reparatie
scherm reparatie iphone 8

Altijd professioneel, service gericht, vriendelijk en behulpzaam.

Kom er al een jaar of 6 met veel vertrouwen.

by Leonarda on iPhone 8 reparatie
scherm vervangen iphone 8

Fijn geholpen iPhone zeer keurig afgeleverd!

by Madeleine on iPhone 8 reparatie
iphone 8 nieuw scherm

Binnen een halfuur mijn iphone 8 nieuw scherm geplaatst. Super fijne service. Zeker een aanrader!

by Margarita on iPhone 8 reparatie
nieuw glas iphone 8

Snelle service. Ik was meteen aan de beurt voor een nieuw glas van mijn iphone 8. Top kwaliteit!

by Svetlana on iPhone 8 reparatie
iphone 8 scherm reparatie

Ze hebben mij meteen kunnen helpen ook al had ik geen afspraak. Ben zeer tevreden weggegaan met een goed werkend telefoon.

by Greetje on iPhone 8 reparatie
iphone 8 scherm vervangen

Goede service en duidelijke afspraken.

by Sjanie on iPhone 8 reparatie
nieuw scherm iphone 8

Vriendelijke ontvangst. Ik kwam voor een reparatie aan de iPhone. Het batterij was nodig aan vervangen toe. Alles verliep soepel en de thee was heerlijk!! Dank jullie wel heren !!

by Stein on iPhone 8 reparatie
scherm iphone 8 vervangen

Mijn iPhone 8 reparatie was zo achter de rug. Scherm werkt perfect. Ze hebben ook nog naar de accu gekeken maar die kon nog wel even mee.

by Gosewina on iPhone 8 reparatie
iphone 8 scherm reparatie kosten

Ik werd goed geïnformeerd en ze gaven vooraf een indicatie van de kosten. Nu enkele weken verder en mijn display doet het perfect. Zeker een blijvertje!!

by Josse on iPhone 8 reparatie
schermreparatie iphone 8

Zeer tevreden met de geleverde service en uiteindelijke resultaat!

by Katrien on iPhone 8 reparatie
iphone 8 glas vervangen

Ze weten hier waar ze over praten en zijn altijd bereid om je zo goed mogelijk te helpen. Topadres!!

by Hillebrand on iPhone 8 reparatie
scherm reparatie iphone 8

Zeer tevreden over de afhandeling. Nog extra bescherm glas gratis bij gekregen. Samen met mijn nieuwe hoesje kan het niet meer stuk gaan.

by Babs on iPhone 8 reparatie
scherm vervangen iphone 8

Eerlijke en betrouwbare mensen. Gerichte service en goede communicatie naar de klant toe! Hier moet je zeker geweest zijn!