iPhone X scherm reparatie

Bent u opzoek naar iPhone X scherm reparatie? Uw beeldscherm is gebroken, toont strepen of is zwart van kleur. Dit is erg vervelend omdat een toestel onderdeel is geworden van het leven. We zijn gewend aan een smartphone omdat hierdoor schakelen vele malen makkelijker is geworden. Bellen en appen. Even op social media naar leuke foto’s kijken van contactpersonen en niet te vergeten ons profiel up to date houden. Ons digitale agenda, wekker en onmisbare apps. We weten hoe onmisbaar een smartphone is en als deze stuk is hoe belangrijk het is om hem zo snel mogelijk weer gerepareerd te hebben. Daar kunnen wij u zelfs zonder afspraak meteen aan helpen. Een iPhone X scherm reparatie duurt namelijk 30 minuten. De kosten voor deze snelle service is zelfs even goedkoop als bij langer wachten. Er worden slechts kosten in rekening gebracht voor goede kwaliteit onderdelen en montage. Bekijk de prijzentabel voor de reparatie prijzen.

Onderdeel Prijs
Scherm / glas vervangen Org.
€ 189-
Scherm / glas vervangen OLED AA+
€ 99,-
Scherm / glas vervangen AA+
€ 110,-
Batterij Accu vervangen
€ 55,-
Aan / Uit knop vervangen
€ 60,-
 Laadconnector vervangen
€ 50,-
Earspeaker vervangen
€ 50,-
Luidspreker vervangen
€ 55,-
Camera Achter vervangen
€ 89,-
Camera Voor vervangen
€ 69,-
Backcover vervangen
€ 149,-
Microfoon vervangen
€ 59,-
Volume knop vervangen
€ 59,-
Waterschade Herstellen
€ 35,-
Software Herstellen
€ 25,-
Onderzoekskosten
€ 15,-

Meer iPhone X reparaties

Er kan meer stuk gaan dan alleen een scherm. Een accu heeft namelijk een levensduur. Dit is afhankelijk van hoe u uw iPhone X steeds oplaad. Als advies geven we mee: Uw toestel alleen opladen wanneer de accu bijna leeg is en de oplader verwijderen wanneer uw iPhone X is opgeladen. Zo voorkomt u dat uw accu uit balans raakt en opblaast. Als 3de meest gerepareerde onderdeel hebben we de laadconnector. Het onderdeel waar de oplader ingaat. Vaak gaat deze stuk omdat de oplader er niet recht in gaat maar schuin. Binnenin dit onderdeel zitten gevoelige componenten. Bij het steeds schuin inschuiven van de oplader raken deze beschadigd, los en kunnen zelfs breken. Dan zit er niks anders op dan dit onderdeel te vervangen. Als 4de wordt de aan en uit knop vaak vervangen. Dit kan stuk gaan door een val, door overmatig gebruik of beschadigde contactpunt dat in verbinding staat met het moederbord. Er zijn meer iPhone X reparatie mogelijkheden. Wij hebben ze voor u in een prijzentabel op een rij gezet met daarbij de reparatie kosten. Wat we nog meer voor u op een rij hebben zijn geverifieerde winkels waar u vandaag nog terecht kan om uw iPhone X te laten repareren terwijl u wacht. En u kunt erop rekenen dat u niet te veel betaald voor het laten repareren van uw toestel. U wordt meteen geholpen. Prijs-kwaliteitverhouding en ook garantie heeft u op uw reparatie. Wacht daarom niet langer dan nodig en kom vandaag nog langs bij een reparatiewinkel bij u in de buurt!

Bekijk reparatie kosten van andere modellen dan iPhone X

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

iPhone X scherm reparatie
Average rating:  
 14 reviews
by Jordanus on iPhone X scherm reparatie
iphone x scherm reparatie

Heb ervaring bij meerdere telefoon stores en e-fixers kom bij mij zeker als best uit de test. Voortaan kom ik hier heen, hoef geen afspraak te maken, geen lange wachttijden en bijkomende kosten. Uitstekende service!

by Mariël on iPhone X scherm reparatie
iphone x scherm vervangen

Klant en kwaliteit staan bij fixers op eerste plaats en dat zie je direct! Topreparatie en de onderdelen die ze in je telefoon zetten zijn van goede degelijke kwaliteit

by Diederik on iPhone X scherm reparatie
iphone x reparatie

Echte vakmensen die snel en accuraat te werk gaan. Ook als je belt of mailt word hier altijd netjes en op tijd opt gereageerd. Topp!

by Auke on iPhone X scherm reparatie
nieuw scherm iphone x

Vriendelijk kundig en behulpzaam personeel. Ben hier laatst voor het eerst geweest en is direct mijn vaste adres geworden. Kan het iedereen aanbevelen!

by Adelbert on iPhone X scherm reparatie
iphone x glas vervangen

Vriendelijke ontvangst en behandeling. Heldere en complete informatie. Probleem wordt altijd opgelost !

by Alexia on iPhone X scherm reparatie
scherm iphone x vervangen

Ben hier afgelopen zaterdag geweest met een defecte mobiel die in het water was gevallen. De monteurs hebben alles op alles gezet om mij mobiel weer aan de praat te krijgen. Nu doet ie het weer perfect! Heb alleen een nieuw glas onderdeel hoeven te vervangen. Nogmaals dank heren, jullie hebben klasse werk geleverd en dat wordt erg gewaardeerd !!

by Catherine on iPhone X scherm reparatie
iphone 10 scherm reparatie

Hoeft geen afspraak te maken en altijd strak in de planning. Heb nog nooit hoeven wachten. Das pas service!

by Glenda on iPhone X scherm reparatie
scherm vervangen iphone x

Bij iedere kwaaltje meteen geholpen en dat voor een zeer eerlijke prijs.

by Heidy on iPhone X scherm reparatie
iphone x nieuw scherm

Topservice, direct afspraak kunnen maken en het probleem kon snel verholpen worden.

by Henrikus on iPhone X scherm reparatie
schermreparatie iphone x

Schermreparatie hier laten uitvoeren. Top zaak. Vriendelijke personeel en ook nog professioneel!

by Marjolein on iPhone X scherm reparatie
iphone x scherm vervangen kosten

Heb mijn toestel nu voor de zoveelste keer kapot laten vallen, 'k dacht ik ga even deze experts. Bellen en binnen 30min hadden ze mijn toestel weer opgang gebracht!! Ga zo door!

by Reindert on iPhone X scherm reparatie
scherm reparatie iphone x

Binnen een half uur hebben ze voor mij scherm reparatie iphone x uitgevoerd. Ziet er zeer netjes uit. Doet het perfect. Ik kan ze aan iedereen aanbevelen!

by Annette on iPhone X scherm reparatie
iphone x scherm reparatie

Kwam onverwacht binnen gelopen met mijn kapotte scherm, ondanks pauze werd ik direct geholpen en stond binnen 30 minuten weer helemaal happy buiten.

by Salma on iPhone X scherm reparatie
iphone x scherm vervangen

Speedy service! Klaar terwijl je wacht!!!