iPhone XS scherm reparatie

Bent u opzoek naar iPhone XS scherm reparatie? Uw beeldscherm is gebroken, toont strepen of is zwart van kleur. Dit is erg vervelend omdat een toestel onderdeel is geworden van het leven. We zijn gewend aan een smartphone omdat hierdoor schakelen vele malen makkelijker is geworden. Bellen en appen. Even op social media naar leuke foto’s kijken van contactpersonen en niet te vergeten ons profiel up to date houden. Ons digitale agenda, wekker en onmisbare apps. We weten hoe onmisbaar een smartphone is en als deze stuk is hoe belangrijk het is om hem zo snel mogelijk weer gerepareerd te hebben. Daar kunnen wij u zelfs zonder afspraak meteen aan helpen. Een iPhone XS scherm reparatie duurt namelijk 30 minuten. De kosten voor deze snelle service is zelfs even goedkoop als bij langer wachten. Er worden slechts kosten in rekening gebracht voor goede kwaliteit onderdelen en montage. Bekijk de prijzentabel voor de reparatie prijzen.

Onderdeel Prijs
Scherm / glas vervangen Org.
€ 199,-
Scherm / glas vervangen OLED AA+
€ 109,-
Scherm / glas vervangen AA
€ 120,-
Aan / Uit knop vervangen
€ 70,-
 Laadconnector vervangen
€ 55,-
Earspeaker vervangen
€ 55,-
Luidspreker vervangen
€ 55,-
Camera Achter vervangen
€ 89,-
Camera Voor vervangen
€ 75,-
Trilknop vervangen
€ 55,-
Backcover vervangen
€ 125,-
Microfoon vervangen
€ 55,-
Volume knop vervangen
€ 65,-
WiFi reparatie
€ 75,-
Waterschade Herstellen
€ 35,-
Software Herstellen
€ 25,-
Onderzoekskosten
€ 15,-

Meer iPhone XS reparaties

Er kan meer stuk gaan dan alleen een scherm. Een accu heeft namelijk een levensduur. Dit is afhankelijk van hoe u uw iPhone XS steeds oplaad. Als advies geven we mee: Uw toestel alleen opladen wanneer de accu bijna leeg is en de oplader verwijderen wanneer uw iPhone XS is opgeladen. Zo voorkomt u dat uw accu uit balans raakt en opblaast. Als 3de meest gerepareerde onderdeel hebben we de laadconnector. Het onderdeel waar de oplader ingaat. Vaak gaat deze stuk omdat de oplader er niet recht in gaat maar schuin. Binnenin dit onderdeel zitten gevoelige componenten. Bij het steeds schuin inschuiven van de oplader raken deze beschadigd, los en kunnen zelfs breken. Dan zit er niks anders op dan dit onderdeel te vervangen. Als 4de wordt de aan en uit knop vaak vervangen. Dit kan stuk gaan door een val, door overmatig gebruik of beschadigde contactpunt dat in verbinding staat met het moederbord. Er zijn meer iPhone XS reparatie mogelijkheden. Wij hebben ze voor u in een prijzentabel op een rij gezet met daarbij de reparatie kosten. Wat we nog meer voor u op een rij hebben zijn geverifieerde winkels waar u vandaag nog terecht kan om uw iPhone XS te laten repareren terwijl u wacht. En u kunt erop rekenen dat u niet te veel betaald voor het laten repareren van uw toestel. U wordt meteen geholpen. Prijs-kwaliteitverhouding en ook garantie heeft u op uw reparatie. Wacht daarom niet langer dan nodig en kom vandaag nog langs bij een reparatiewinkel bij u in de buurt!

Bekijk reparatie kosten van andere modellen dan iPhone XS

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

iPhone XS reparatie
Average rating:  
 16 reviews
by Engeltje on iPhone XS reparatie
iphone xs scherm vervangen

Top zaak. Bijzonder klantvriendelijk en gerichte service. Kom er al jaren zonder gedoe of poespas.

by Ignace on iPhone XS reparatie
iphone xs scherm reparatie

Fijne service, mensen met verstand van Technologica en alles eromheen. Ware experts!

by Jeske on iPhone XS reparatie
scherm iphone xs vervangen

Perfecte plek voor een scherm reparatie. De reparatie is in een ogenblikje achter de rug en hanteren eerlijke prijzen.

by Femme on iPhone XS reparatie
iphone xs reparatie

Behulpzaam personeel, degelijke reparaties, nette winkel en omgeving.

by Gemma on iPhone XS reparatie
nieuw scherm iphone xs

TOP Service. Alles zoals het hoort, niks op aan te merken.

by Gino on iPhone XS reparatie
scherm vervangen iphone xs

Fijn spontaan personeel en ik was geen klant maar gast. Goede babbel gehad en lekkere koffie Keurige service dus.

by Theodora on iPhone XS reparatie
scherm reparatie iphone xs

Fijn en keurig geholpen door Edward

by Said on iPhone XS reparatie
iphone xs scherm vervangen prijs

Mobiel hierheen gebracht omdat ie al bij 30% uitviel. Dit kom opgelost worden met een nieuwe accu. Ook mijn scherm was niet meer heel en kreeg daar korting op. Helemaal zoals het hoort. Zeer vriendelijke mensen met verstand van zaken. Echt een aanrader!

by Werner on iPhone XS reparatie
iphone xs glas vervangen

Kom al jaren bij efixers voor alle reparaties van het gezin. Geloof me, er is geen betere in mijn omgeving. De meeste reparatiewinkels zijn altijd duurder, trager en niet zo professioneel.

by Clazina on iPhone XS reparatie
iphone xs scherm vervangen

Afspraak is afspraak. Ben keurig geholpen bij de reparatie van mijn iphone scherm, en mocht er toch iets niet helemaal goed gaan dan kun je altijd terecht.

by Feike on iPhone XS reparatie
iphone xs scherm reparatie

Mega snelle scherm reparatie!!!!

by Mattanja on iPhone XS reparatie
scherm iphone xs vervangen

Eerste ervaring is prima gegaan. Netjes te woord gestaan en heldere uitleg gekregen. Kon mijn iPhone XS achter laten voor reparatie en 'm op komen halen wanneer het mij het beste schikte. Hartstikke fijne service hier!

by Nicoletta on iPhone XS reparatie
nieuw scherm iphone xs

Lieve man die mijn gsm tiptop heeft opgeknapt en ik kreeg nog een een heerlijk kopje koffie ook. Ik heb het adres nu gevonden voor als er ooit weer iets is.

by Richardus on iPhone XS reparatie
scherm vervangen iphone xs

De eigenaar is zeer vriendelijk en heeft erg goed werk geleverd. Kon mijn iPhone met nieuwe scherm na één uur ophalen. Ik ben zeer tevreden!

by Tjitte on iPhone XS reparatie
scherm reparatie iphone xs

Op zaterdag mijn telefoon afgegeven en toch dezelfde dag op kunnen halen. Wat een vriendelijke man is het, hele fijne zaak. Volgende keer ga ik weer hierheen! En dat is niet alleen omdat ik meteen geholpen werd maar ook hoe het is gemaakt.

by Wesselina on iPhone XS reparatie
iphone xs scherm vervangen prijs

Hele vriendelijke man! Kwam niet alleen met een kapot glas maar wat meer problemen met mijn gsm en toch kon het dezelfde dag nog gerepareerd worden. De prijs viel ook best mee.