telefoon reparatie Deurne

Vestiging info

E-fixers Deurne

Voor telefoon reparatie Deurne
kunt u bij E-fixers Helmond terecht.
Zie telefoonnummer en routeplanner
Tel: 0492 777 664

Plan route

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
12:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 17:30
10:00 – 17:30
Gesloten

Services

 • Samsung reparatie

 • iPhone reparatie

 • iPad reparatie

 • Samsung reparatie

Betaalmogelijkheden

 • Pin

 • Contant

 • Mastercard

Aanbiedingen, promoties of andere acties

Onze aanbiedingen vind u hier.

Telefoon reparatie Deurne

Voor uw telefoon reparatie in Deurne kunt u direct terecht bij onze E-Fixers partner. U hoeft voor een scherm of accu vervanging geen afspraak te maken. Ook hebben we vele andere onderdelen op voorraad. Kies uw telefoon in de menu en bekijk onze reparatie prijzen. Deze gelden ook in Deurne voor uw telefoon reparatie.

Contact

  Voordelen van E-Fixers

  • Bij u in de buurt
  • Zonder afspraak repareren
  • Direct reparatie
  • Garantie
  • Behoud van data
  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Telefoon reparatie Deurne
  Average rating:  
   20 reviews
  by Jikke on Telefoon reparatie Deurne
  Telefoon Reparatie Deurne

  Meerdere reparaties hier laten uitvoeren en telkens goed geholpen en altijd het gewenste resultaat. Zeer degelijke reparatie, sinds ik hier ben geweest heb ik nooit meer mijn telefoon bij een ander laten maken!

  by Jorieke on Telefoon reparatie Deurne
  IPhone Reparatie Deurne

  Zeer degelijke telefoon reparatie. Mijn scherm naar alle tevredenheid vervangen en voor lage kosten. Aanrader!

  by Kunera on Telefoon reparatie Deurne
  Smartphone Reparatie Deurne

  Nemen de tijd voor je en je wordt altijd goed en vakkundig geholpen. Aanrader!

  by Margje on Telefoon reparatie Deurne
  Gsm Reparatie Deurne

  Repareren je telefoon snel, altijd dezelfde dag al klaar. Vriendelijke en kundige service, ik ben hier al even klant en heb nooit geen problemen ervaren bij e-fixers. Mijn telefoon wordt altijd netjes en goed gerepareerd tegen een conforme prijs!

  by Tjaard on Telefoon reparatie Deurne
  Gsm Reparatie Deurne

  Snelle schermreparatie voor een marktconforme prijs. Dezelfde dag al klaar. ik kan er voorlopig weer tegenaan!

  by Alies on Telefoon reparatie Deurne
  Gsm Deurne

  Via de telefoon info opgevraagd. Ik ben netjes te woord gestaan en geholpen. Bij aankomst ben ik ook goed en vriendelijk behandeld en kon direct mijn telefoon achter laten en een uurtje later al op komen halen. Topservice, super flexibel!

  by Cees on Telefoon reparatie Deurne
  Tablet Reparatie Deurne

  Professioneel en service gericht bedrijf met ervaren en deskundige telefoonmonteurs. Goede reparatie kwaliteit en doen wat ze beloven!

  by Govert on Telefoon reparatie Deurne
  IPhone Reparatie Deurne

  Ik ben hier inmiddels al 4x geweest en ik moet zeggen dat ze hier super professioneel te werk gaan. De service is gewoon klasse en de reparaties van hoge kwaliteit. Ik heb hier mijn aan/uitknop en mijn scherm laten vervangen en ben over beide reparaties zeer tevreden. Vandaar de 5 sterren. Bedankt heren, jullie hebben deze goede recensie meer als verdient!

  by Aris on Telefoon reparatie Deurne
  Telefoon Reparatie Deurne

  Mijn partner en ik zijn hier vanmiddag zeer correct en netjes geholpen door de vakkundige monteur. We hebben gelukkig ook niet lang op de reparatie hoeven te wachten. Ik kan iedereen aanraden om je telefoon hier te laten maken want het scheelt zoveel tijd en gedoe vergeleken met andere zaken.

  by Jozefus on Telefoon reparatie Deurne
  Ipad Reparatie Deurne

  Goede en betaalbare service. Super korte wachttijden. Repareren je telefoon ter plekke dus je hoeft je telefoon niet lang te missen voor de verzending zoals andere bedrijven dat doen. Topservice, regelrechte aanrader!

  by Minne on Telefoon reparatie Deurne
  Gsm Reparatie Deurne

  Prijs is conform, qua service zijn ze zeker de beste. Ze nemen niet meer tijd in beslag dan nodig is voor de reparatie en je kunt ieder moment van de dag bij ze terecht zonder afspraak. Ook krijg je netjes 3maanden garantie op het onderdeel dat je laat vervangen. Zeer betrouwbaar en eerlijk bedrijf!

  by Nicoline on Telefoon reparatie Deurne
  Telefoon Reparatie Deurne

  Nemen alle tijd en luisteren netjes. Zeer vriendelijke mensen en de reparaties duren hier ook niet zo lang, dat mag er ook wel bij gezegd worden!

  by Roelfina on Telefoon reparatie Deurne
  IPhone Reparatie Deurne

  Vriendelijke en nette benaderen. Goede prijzen en oplossingsgericht!

  by Sjouke on Telefoon reparatie Deurne
  Telefoon Reparatie Deurne

  De vriendelijk man heeft mij goed geholpen en al van te voren het kostenplaatje met me doorgenomen. Eenmaal akkoord kon mijn scherm direct vervangen worden en niet veel later stond ik met een werkende telefoon weer buiten. Erg prettige en snelle service!

  by Nigel on Telefoon reparatie Deurne
  Scherm Reparatie Deurne

  Nette en klantvriendelijke medewerkers die je alle ruimte geven om je verhaal te doen. met passend advies komen om het voor de volgende keer te kunnen voorkomen en ze kunnen vliegensvlug je batterij vervangen. Topservice, meer kan ik er niet over zeggen!

  by Viviana on Telefoon reparatie Deurne
  IPhone Reparatie Deurne

  Het personeel heeft me goed en vriendelijk behandeld. Mijn telefoon scherm is snel vervangen en heb netjes een offerte binnen zodat ik het door de verzekering kan laten vergoeden. Super professioneel en klantvriendelijk bedrijf. Had hier eigelijk al eerder naartoe moeten gaan!

  by Christianne on Telefoon reparatie Deurne
  Telefoon Reparatie Deurne

  Klant-en servicegericht bedrijf. De service was snel en er is over alles na gedacht. Je komt snel aan de beurt en onlangs de drukte is de reparatie altijd dezelfde dag al uitgevoerd. Je wordt ook goed geholpen door de uiterst vriendelijke medewerkers. Dit kun je pas service noemen!

  by Hillegien on Telefoon reparatie Deurne
  Smartphone Reparatie Deurne

  Goede info gekregen over de software van mijn telefoon en icloudfuncties. Ik heb heel veel kunnen leren van de slimme en deskundige monteur van e-fixers en hij heeft me heel goed op weg geholpen met mijn telefoon. Hartstikke bedankt, volgende keer kom ik regelrecht hier heen!!

  by Huibertus on Telefoon reparatie Deurne
  Gsm Reparatie Deurne

  Zeer ervaren reparateur met veel kennis van zijn vak. Hij heeft mij goed geholpen en mijn telefoon scherm goed vervangen. Zeer tevreden over de service van vanmorgen!

  by Irina on Telefoon reparatie Deurne
  Gsm Deurne

  Vriendelijke, behulpzame en vakkundige monteur. Mijn speaker werkt weer perfect en dat heeft me niet zoveel hoeven kosten gelukkig. Zeer prettige zaak!