telefoon reparatie Alkmaar

Vestiging info

E-fixers Doetinchem

Heezenpoort 21
7001BK Doetinchem
Tel: 0314 366 457

Plan route

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
12:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 21:00
10:00 – 17:00
12:00 – 17:00

Services

 • Samsung reparatie

 • iPhone reparatie

 • iPad reparatie

 • Samsung reparatie

Betaalmogelijkheden

 • Pin

 • Contant

 • Mastercard

Aanbiedingen, promoties of andere acties

Onze aanbiedingen vind u hier.

Telefoon reparatie Doetinchem

Voor uw telefoon reparatie in Doetinchem kunt u direct terecht bij onze E-Fixers partner. U hoeft voor een scherm of accu vervanging geen afspraak te maken. Ook hebben we vele andere onderdelen op voorraad. Kies uw telefoon in de menu en bekijk onze reparatie prijzen. Deze gelden ook in Doetinchem voor uw telefoon reparatie.

Voordelen van E-Fixers

 • Bij u in de buurt
 • Zonder afspraak repareren
 • Direct reparatie
 • Garantie
 • Behoud van data
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Telefoon reparatie Doetinchem
Average rating:  
 20 reviews
by Adelgonda on Telefoon reparatie Doetinchem
IPhone Reparatie Doetinchem

Altijd prima telefoon reparatie tegen een eerlijk prijsje. De monteur is ook een hele vriendelijke man die je achteraf nog wat handige tips geeft. Al met al een goed bedrijf.

by Henderik on Telefoon reparatie Doetinchem
Scherm Reparatie Doetinchem

Heb al meerdere malen naar alle tevredenheid gebruik gemaakt van de service van e-fixers en kan ze dan ook iedereen aanraden:)!

by Marcellus on Telefoon reparatie Doetinchem
Ipad Reparatie Doetinchem

Goed geholpen toen ik langs ging om mijn iphone 11 glas te vervangen. Snelle service, vriendelijk personeel, degelijke reparatie en nuttig advies. Zeer aan te bevelen

by Bernarda on Telefoon reparatie Doetinchem
Smartphone Reparatie Doetinchem

Ik wilde mijn Iphone glas vervangen omdat het me erg hinderde. Ik heb contact opgenomen met e-fixers en kon al direct langs. Eenmaal aangekomen werd ik keurig geholpen door de man achter de balie en nog geen halfuur later liep ik met een prachtig nieuw scherm de winkel uit. Topservice, mijn nieuwe adres voor telefoon reparatie!

by Anthonij on Telefoon reparatie Doetinchem
Telefoon Reparatie Doetinchem

Snelle en kundige service, mijn laadconnector doet het weer prima.

by Lambertus on Telefoon reparatie Doetinchem
Telefoon Reparatie Doetinchem

Vriendelijke en sympathieke medewerkers. Ze hebben mijn telefoon binnen no time aan de praat gekregen en ik heb er niet een veel voor hoeven te betalen.

by Marijke on Telefoon reparatie Doetinchem
Doetinchem Telefoon Reparatie

Veel vakkennis en degelijke reparaties. Snelle service en goede info en tips. Aan te bevelen!

by Quirijn on Telefoon reparatie Doetinchem
Telefoon Reparatie In Doetinchem

Ze hebben mijn iPhone glas vervangen voor een prima prijs en ik ben zeer tevreden over de snelle service en afhandeling. Ik kan voorlopig weer vooruit! Hartstikke bedankt hè

by Gwyneth on Telefoon reparatie Doetinchem
Iphone Reparatie Doetinchem

Ik heb de beoordeling express even uitgesteld en mijn iPhone scherm doet het nog perfect. Ik heb er geen enkel probleem mee gehad, het functioneert perfect! Ik weet nu al waar ik de volgende reparatie laat uitvoeren! Bedankt heren, ga vooral zo door!

by Roelofke on Telefoon reparatie Doetinchem
Scherm Reparatie Doetinchem

De reparatie service van e-fixers is uitstekend. Vriendelijk ontvangen, kort en krachtige uitleg en antwoord op je vragen, korte wachttijden en garantievoorwaarden. Al met al een zeer professioneel, tijd besparend en betrouwbaar bedrijf, ik kom zeker terug.

by Willibrordus on Telefoon reparatie Doetinchem
Iphone Reparatie Doetinchem

De service bij e-fixers is naar mijn mening boven verwachtingen goed en efficiënt. Geen onnodige verkoopgedoe en geen lange wachttijden. Hier word je telefoon meteen goed gemaakt en voor een betaalbaar bedrag. De medewerkers zijn ook heel vriendelijk, vrolijk en servicegericht. Uitstekend bedrijf!

by Kayan on Telefoon reparatie Doetinchem
Smartphone Reparatie Doetinchem

Ik ben prettig behandeld toen ik binnen liep om het glas van mijn Samsung te laten vervangen. De reparatie duurde helemaal niet zo lang en de kosten vielen reuze mee. Wat mij betreft een aanrader!

by Tatiana on Telefoon reparatie Doetinchem
Telefoon Reparatie Doetinchem

Mijn iPhone batterij voor weinig kunnen laten vervangen. Nu kan ie weer n tijdje mee en de vriendelijk monteur heeft mijn telefoon ook netjes en goed dicht gemaakt, je ziet er niks van. 5sterren waardig als je t mij vraag

by Aad on Telefoon reparatie Doetinchem
Doetinchem Telefoon Reparatie

Hier zijn ze pas echt servicegericht! Ze doet er alles aan om het de klant makkelijk en prettig te maken. Je kunt de prijsopgave op de website vinden, ze repareren ter plekken, je kunt erop blijven wachten maar je kunt je toestel ook achter laten tot wanneer het jou het beste uitkomt. Alles wordt goed en netjes met je besproken en je krijgt tijdens het wachten een kopje koffie. Dit kan ik iedereen aanraden!

by Alieke on Telefoon reparatie Doetinchem
Scherm Reparatie Doetinchem

Ik kom hier nu onderhand 3 jaar en ze hebben zeer degelijke reparaties en goede service. Daarnaast serveren ze ook lekkere koffie hahah. Groetjes!

by Corina on Telefoon reparatie Doetinchem
Telefoon Reparatie Doetinchem

Fantastische service. Hele vriendelijke mensen met veel kennis en liefde voor het vak. Ze hebben mij goed geholpen met de software update toen mijn iPhone heel traag was. Ik kan e-fixers echt iedereen aanbevelen!

by Javier on Telefoon reparatie Doetinchem
Smartphone Reparatie Doetinchem

De vochtschade in mijn iPhone hier voor goedkoop laten herstellen. De service was erg prettig en de medewerkers vriendelijk. Ik raad ze iedereen aan!

by Josefina on Telefoon reparatie Doetinchem
Mobiel Reparatie Doetinchem

Vriendelijk en bekwame monteur die mij goed op weg hielp bij mijn software problemen. Erg goede telefoonwinkel!

by Marsha on Telefoon reparatie Doetinchem
IPad Reparatie Doetinchem

Heb mijn iPhone scherm hier een tijdje geleden laten vervangen en ben tot de dag van vandaag erg blij dat ik mijn smartphone bij e-fixers heb laten maken. Ze hebben zeer degelijke scherm, mijn iPhone is daarna nog een aantal keer uit mijn handen gevallen maar is niet kapot. Ook het hoesje en beschermglaasje waren een zeer goede advies van de monteur. Ze werken goed en vangen de klap volledig op! Ik kan deze winkel echt IEDEREEN aanbevelen, hier krijg je echt waar voor je geld!!

by Melanie on Telefoon reparatie Doetinchem
Mobiel Reparatie Doetinchem

Je toestel wordt dezelfde dag nog gemaakt en de kosten vallen prima mee. De reparaties zijn naar mijn ervaring van goede kwaliteit en de medewerkers zijn uiterst vriendelijk! Zeker een aanrader!