telefoon reparatie Helmond

Vestiging info

E-fixers Helmond

Hoofdstraat 165A
5706AL Helmond
Tel: 0492 777 664

Plan route

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
12:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 17:30
10:00 – 17:30
Gesloten

Services

 • Samsung reparatie

 • iPhone reparatie

 • iPad reparatie

 • Samsung reparatie

Betaalmogelijkheden

 • Pin

 • Contant

 • Mastercard

Aanbiedingen, promoties of andere acties

Onze aanbiedingen vind u hier.

Telefoon reparatie Helmond

Voor uw telefoon reparatie in Helmond kunt u direct terecht bij onze E-Fixers partner. U hoeft voor een scherm of accu vervanging geen afspraak te maken. Ook hebben we vele andere onderdelen op voorraad. Kies uw telefoon in de menu en bekijk onze reparatie prijzen. Deze gelden ook in Helmond voor uw telefoon reparatie.

Contact

  Voordelen van E-Fixers

  • Bij u in de buurt
  • Zonder afspraak repareren
  • Direct reparatie
  • Garantie
  • Behoud van data
  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Telefoon reparatie Helmond
  Average rating:  
   18 reviews
  by Anouska on Telefoon reparatie Helmond
  Telefoon Reparatie Helmond

  Goede service en veel kennis. Mijn eerspeaker werkt weer perfect dankzij de vriendelijk en kundige medewerker van e-fixers. Dikke aanrader!

  by Julien on Telefoon reparatie Helmond
  Iphone Reparatie Helmond

  Ik ben erg dankbaar voor de uitstekende service en kwalitatieve telefoon reparatie. Mijn display is goed vervangen en werkt zoals hoort. Mijn telefoon is weer zo goed als nieuw!

  by Carel on Telefoon reparatie Helmond
  Telefoon Winkel Helmond

  Goede, snelle en geduldige service. Voor dat ze aan de reparatie beginnen wordt je goed ingelicht over hoe en wat. Kundige personeelsleden en goede communicatie naar de klant. Top!

  by Jannie on Telefoon reparatie Helmond
  Telefoon Repareren Helmond

  Zo een goede service vind je zelden. Enthousiast en vriendelijk team die je met alle plezier helpen. Goede sfeer en overzichtelijke winkel. Ze voeren nette telefoon reparaties uit en komen alle verwachtingen na. Topteam, ga zo door jongens!

  by Ken on Telefoon reparatie Helmond
  Gsm Reparatie Helmond

  De vriendelijke en technische monteur heeft mij goed geholpen bij het updaten van mijn telefoon en heeft me ook uitgelegd hoe ik dat voor de volgende keer zelf kan doen. Zeer prettige dienstverlening en goede advies waar je ook echt wat aan hebt!

  by Marien on Telefoon reparatie Helmond
  Telefoon Reparatie Helmond

  Aardige mensen die heel gastvrij zijn en goed met je mee denken. Ik heb mijn toestel hier al 2x laten maken en naar mijn mening hebben ze de beste reparaties en service. Alles verloopt soepel, ik heb er een heel goed gevoel bij!

  by Marjorie on Telefoon reparatie Helmond
  Ipad Reparatie Helmond

  Kundig personeel die weet waar ze het over hebben. Nuttige en bruikbare tips en tools om het voor de volgende keer in ieder geval te kunnen voorkomen en eerlijke prijzen. Zo een service vind je tegenwoordig nergens meer!

  by Maurice on Telefoon reparatie Helmond
  Gsm Helmond

  Goede service tegen een nette prijs. Ik heb de koptelefoon aansluiting van mijn samsung hier laten vervangen en de reparatie en service is me heel goed bevallen. Eerlijke en hardwerkende mensen die dit werk al lang met veel plezier doen en heel servicegericht te werk gaan. Niks op aan te merken.

  by Rie on Telefoon reparatie Helmond
  Iphone Reparatie Helmond

  Topservice, vriendelijke en behulpzame medewerkers die je op een prettige manier benaderen en goede eerlijke tips geven. Hier moet je zeker geweest zijn!

  by Tamara on Telefoon reparatie Helmond
  Telefoon Winkel Helmond

  Zeer nette service en reparatie tegen een zacht prijsje. Ik heb hier van de week mijn telefoon met waterschade laten herstellen en nu werkt mijn telefoon weer perfect. Super bedankt, ik kom sws terug als er weer wat met mijn telefoon is!

  by Kornelis on Telefoon reparatie Helmond
  Telefoonzaak Helmond

  Goed advies, persoonlijke service en klantgericht. De reparatie werd snel uitgevoerd en is van goede kwaliteit. Prijs-kwaliteit verhouding is ook conform!!

  by Wilko on Telefoon reparatie Helmond
  Scherm Iphone Vervangen Helmond

  Qua prijs niet al te duur. Wachttijden zijn ook minimaal en de reparaties worden hier heel goed uitgevoerd door de vriendelijke en deskundige heren. Ik kan iedereen aanraden om zijn telefoon bij e-fixers te laten fixen!

  by Annis on Telefoon reparatie Helmond
  Smartphone Reparatie Helmond

  Goed en betrouwbaar bedrijf. Goede service en gaan netjes met hun klanten om. Ik kon direct terecht en heb niet langer dan 5min hoeven te wachten om aan de beurt te komen en kon mijn telefoon een klein uurtje later weer komen halen. Super flexibele werkwijze, zeer gunstige prijzen.

  by Berdina on Telefoon reparatie Helmond
  Gsm Helmond

  Goed georganiseerde werksysteem. Je word snel geholpen en ze repareren op een vlot tempo. Zeer tijd besparend en zeker het geld waard!

  by Gabriela on Telefoon reparatie Helmond
  Telefoon Winkel Helmond

  Veel product kennis en helpen je op een nette en vriendelijke manier. Ze geven goede uitleg, ook voor de mensen die niet zo technisch zijn is het goed te volgen. Alles goed geregeld en de reparaties zijn altijd dezelfde dag klaar. Al met al een zeer professionele en gebruiksvriendelijke service!

  by Gwladus on Telefoon reparatie Helmond
  Iphone Reparatie Helmond

  Leuke winkel met vrolijke en kundige personeelsleden die alles goed kunnen uitleggen en eerlijke prijzen vragen voor de goede service en zeer goede reparaties uitvoeren. Topervaring! Ik kan het echt iedereen aanraden!

  by Heintje on Telefoon reparatie Helmond
  Telefoon Reparatie Helmond

  Ik ben jullie heel erg dankbaar voor de snelle service. Door jullie was ik dezelfde dag alweer bereikbaar. Zeer tevreden klant erbij!!

  by Cobie on Telefoon reparatie Helmond
  Gsm Helmond

  Klantvriendelijke zaak. Zonder afspraak en geen lange wachttijden of bijkomende kosten. Eerlijk, snel en efficiënt. Hier kunnen andere zeker een voorbeeld aan nemen!