telefoon reparatie Nijmegen

Vestiging info

E-fixers Nijmegen

Bij onze partner WeFix
Bisschop Hamerstraat 10A
6511NB Nijmegen
Tel: 024 848 9319

Plan route

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
11:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
10:00 – 20:00
10:00 – 18:00
10:00 – 18:00
12:00 – 18:00

Services

 • Samsung reparatie

 • iPhone reparatie

 • iPad reparatie

 • Samsung reparatie

Betaalmogelijkheden

 • Pin

 • Contant

 • Mastercard

Aanbiedingen, promoties of andere acties

Onze aanbiedingen vind u hier.

Telefoon reparatie Nijmegen

Voor uw telefoon reparatie in Nijmegen kunt u direct terecht bij onze E-Fixers partner. U hoeft voor een scherm of accu vervanging geen afspraak te maken. Ook hebben we vele andere onderdelen op voorraad. Kies uw telefoon in de menu en bekijk onze reparatie prijzen. Deze gelden ook in Nijmegen voor uw telefoon reparatie.

Contact

  Voordelen van E-Fixers

  • Bij u in de buurt
  • Zonder afspraak repareren
  • Direct reparatie
  • Garantie
  • Behoud van data
  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Telefoon reparatie Nijmegen
  Average rating:  
   20 reviews
  by Lucas on Telefoon reparatie Nijmegen
  gsm reparatie nijmegen

  E-fixers bied ontzettend goede service en goede reparaties voor een eerlijke prijs. Ik kan iedereen aanraden om te stoppen met zoeken en gewoon naar e-fixers te gaan. Topzaak, hier ben je ongetwijfeld aan het juiste adres!

  by Nienke on Telefoon reparatie Nijmegen
  telefoon reparatie nijmegen

  E-fixers reparatie service is echt een aanrader! Ik kon direct terecht voor een spoedreparatie en mijn scherm werd binnen 30min gerepareerd! De volgende keer weet ik waar ik moet zijn voor een telefoonreparatie!

  by Julia on Telefoon reparatie Nijmegen
  iphone reparatie nijmegen

  Goed geholpen door de aardige monteur die mijn earspeaker goed heeft gemaakt. Ik kom bij de volgende reparatie zeker hier langs!

  by Emma on Telefoon reparatie Nijmegen
  telefoonwinkel nijmegen

  Service zoals het hoort!! Snelle telefoon reparatie, goede prijzen, mooie zaak en ontzettend aardige medewerkers. Deze service voldoet geheel aan alle eisen!

  by Levi on Telefoon reparatie Nijmegen
  gsm nijmegen

  Super goed bedrijf. Mijn iPad 2017 was binnen 2uurtjes gerepareerd en het heeft me niet al te veel hoeven kosten. Vriendelijke mensen die deze 5 sterren zeker hebben verdiend!

  by Finn on Telefoon reparatie Nijmegen
  telefoonshop nijmegen

  Aardige mensen die je vriendelijk ontvangen en helpen. De reparatie was sneller klaar dan ik had verwacht. Ik ben erg tevreden met het resultaat, het nieuwe scherm ziet er mooi en strak uit. Goed gedaan heren!

  by Sophie on Telefoon reparatie Nijmegen
  telefoon reparatie nijmegen

  Vriendelijke mensen met veel kennis. Korte reparatie duur. Mooie winkel en goede prijzen. Al met al een prettige zaak voor telefoon reparatie.

  by Tess on Telefoon reparatie Nijmegen
  gsm reparatie nijmegen

  Aardige en vrolijke monteur die veel verstand heeft van zijn vak en goed werk levert. Hij heeft mijn iPhone x batterij vervangen voor een eerlijke prijs en mijn telefoon goed dicht gemonteerd. Je zou niet zeggen dat mijn telefoon ooit is gerepareerd!

  by Sem on Telefoon reparatie Nijmegen
  iphone reparatie nijmegen

  Aardige man, voert zijn werk perfect uit en geeft goed advies en uitleg. Mijn iPhone werkt weer goed en ik ben erg tevreden met het eindresultaat. Ik raad e-fixers iedereen aan!

  by Noah V. on Telefoon reparatie Nijmegen
  telefoonwinkel nijmegen

  Prettige winkel waar je goed geholpen word. De medewerkers zijn erg vriendelijk, behulpzaam en delen graag hun kennis met je. Voor degelijke telefoon reparaties moet je zeker hier zijn!

  by Daan on Telefoon reparatie Nijmegen
  gsm nijmegen

  Vriendelijke en eerlijke medewerkers. Draaien niet om de dingen heen met verkooppraatjes en geven je alle tijd en ruimte om er even over na te kunnen denken. Al met al een prettige zaak om je iPhone glas te laten vervangen!

  by Zoe on Telefoon reparatie Nijmegen
  telefoonshop nijmegen

  Mijn luidspreker gaf al een tijdje een irritante ruis. Ik heb een bezoekje gebracht aan e-fixers en de vriendelijke monteur kon mijn speaker al binnen 30min vervangen. Uitstekende service, ik kom ongetwijfeld terug!

  by Mila on Telefoon reparatie Nijmegen
  telefoon reparatie nijmegen

  Professionele zaak waar je zowel bij binnenkomst als bij afscheid netjes een hand krijgt. Ze kunnen hier binnen 30min je telefoon scherm vervangen en de kosten zijn ook goed te doen! Goed en betrouwbaar bedrijf.

  by Anna on Telefoon reparatie Nijmegen
  gsm reparatie nijmegen

  Vriendelijke mensen die al hun afspraken netjes nakomen. De aardige monteur heeft binnen een uurtje mijn iPhone glas vervangen en voor het onderhoud van de telefoon scherm een beschermglas erop geplaatst. Uitstekende service, de behulpzame medewerkers denken goed met je mee!

  by Luuk on Telefoon reparatie Nijmegen
  iphone reparatie nijmegen

  Fantastisch reparatie service. Het bezoek aan e-fixers verliep geheel soepel en vlekkeloos. De monteur heeft mijn glas zonder enige moeite vervangen en kwam netjes al zijn beloftes na. Uitstekende bedrijf, ik kom hier zeker terug!

  by Bram vd. S. on Telefoon reparatie Nijmegen
  telefoonwinkel nijmegen

  Goede bedrijf waar waar je je glas binnen een korte tijd degelijk kunt laten vervangen. Kan iedereen aanraden om voor telefoon reparatie naar e-fixers te gaan.

  by Sara on Telefoon reparatie Nijmegen
  gsm nijmegen

  Heb hier vanmiddag snel en tegen een mooie prijs mijn batterij laten vervangen, Ik ben hartstikke tevreden over de snelle service en goede kwaliteit van mijn nieuwe accu!

  by Eva on Telefoon reparatie Nijmegen
  telefoonshop nijmegen

  De service is hier optimaal!! Door de goede teamwork en kennis kunnen ze je telefoon snel repareren. Ik ben erg tevreden met het nieuwe scherm en kom dan ook zeker terug!

  by Noor on Telefoon reparatie Nijmegen
  telefoon reparatie nijmegen

  Heb binnen 30min mijn batterij laten vervangen. Topservice, niks op aan te merken!

  by Bram on Telefoon reparatie Nijmegen
  gsm reparatie nijmegen

  Ik ben dik tevreden over de snelle service en goede reparatie. Mijn scherm is binnen no time vervangen en tegen een eerlijk kosten plaatje. Voor reparatie moet je zeker hier zijn!