telefoon reparatie Alkmaar

Vestiging info

E-fixers Spijkenisse

Nieuwstraat 91
3201EE Spijkenisse
Tel: 0181 283 091

Plan route

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
13:00 – 17:30
09:30 – 17:30
09:30 – 17:30
09:30 – 20:00
09:30 – 17:30
09:30 – 17:00
1ste en laatste Zondag

Services

 • Samsung reparatie

 • iPhone reparatie

 • iPad reparatie

 • Samsung reparatie

Betaalmogelijkheden

 • Pin

 • Contant

 • Mastercard

Aanbiedingen, promoties of andere acties

Onze aanbiedingen vind u hier.

Telefoon reparatie Spijkenisse

Voor uw telefoon reparatie in Spijkenisse kunt u direct terecht bij onze E-Fixers partner. U hoeft voor een scherm of accu vervanging geen afspraak te maken. Ook hebben we vele andere onderdelen op voorraad. Kies uw telefoon in de menu en bekijk onze reparatie prijzen. Deze gelden ook in Spijkenisse voor uw telefoon reparatie.

Contact

  Voordelen van E-Fixers

  • Bij u in de buurt
  • Zonder afspraak repareren
  • Direct reparatie
  • Garantie
  • Behoud van data
  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Telefoon reparatie Spijkenisse
  Average rating:  
   5 reviews
  by Renate on Telefoon reparatie Spijkenisse
  gsm reparatie spijkenisse

  Ik ben telefonisch vriendelijk te woord gestaan door de monteur. Hij heeft me telefonisch antwoord op al mijn reparatie vragen gegeven. Toen ik eenmaal in de telefoonwinkel stond kon mijn telefoon direct worden gemaakt en was ik nog geen half uur later weer thuis. Super snelle en kundige repair service, kan het iedereen aanraden!

  by Erik on Telefoon reparatie Spijkenisse
  telefoon reparatie spijkenisse

  Vriendelijk personeel, straight to the point zonder enige verkoop praatjes. Eenmaal akkoord begonnen ze direct aan de scherm reparatie van mijn Sony. Nog geen 40min later had ik mijn mobiel al weer terug. Dit noem ik nou echt efficiënte service! Niet iedereen heeft veel tijd weetje..

  by Bas on Telefoon reparatie Spijkenisse
  iphone reparatie spijkenisse

  Heb voor nog geen 4 tientjes de waterschade in mijn telefoon laten repareren. Super telefoon reparatiewinkel!

  by Eva on Telefoon reparatie Spijkenisse
  gsm shop spijkenisse

  De thuis knop van mijn Samsung was kapot dus heb ik hem hier heen gebracht voor smartphone repair. De service hier is echt goed, ik had nog geen uur later mijn telefoon terug. Aanradertje hoor!

  by Merel on Telefoon reparatie Spijkenisse
  spijkenisse telefoon reparatie

  Toppers! Snel een kwalitatieve telefoon reparatie laten uitvoeren kan alleen bij efixers!! Heb ervaring met meerdere telefoonwinkels maar deze steekt ver boven de rest uit als het gaat om service en kwaliteit!